Welkom op onze webstek !

Adres: Leopoldstraat 83 – 2570 Duffel. Tel: 015 31 43 55

Rekeningnummer: BE89 7332 2911 9585   KBO nr. 0442 222 703
contact: info@adoptiesrilanka.be

A Y U B O W A N

Ons krantje “Ayubowan” verschijnt jaarlijks in september. Je kan de elektronische versie lezen via deze website in de rubriek “Weetjes/Ons krantje Ayubowan”. Alle artikels worden in deze pagina’s opgenomen. Als je dit voldoende vindt en het gedrukte exemplaar niet meer wenst te ontvangen, graag een seintje naar info@adoptiesrilanka.be.
Bij de rubrieken onder “NIEUWSBRIEF” kan je de datum lezen van de laatste toevoegde artikels. 

SRI LANKA zou op de 6de plaats staan van de landen met de meeste hongersnood. We willen dus in de eerste plaats voedselpakketten blijven uitdelen. Alle financiële hulp is meer dan welkom!

Nieuw op de website: Onder “Wie zijn we” en vervolgens “Raad van Bestuur”, vind je een foto terug van alle bestuursleden.

Op de website: Het zijn zeer harde tijden in Sri Lanka, de noodtoestand werd uitgeroepen in het land. Je kan twee artikelen daarover lezen bij “NIEUWSBRIEF”. Alle hulp is welkom…

Leestip: Bij “Nieuwsbrief” kan je een uitgebreid verslag lezen over hoe onze vzw Adoptie Sri Lanka ontstaan is en wat er in al die jaren al verwezenlijkt werd.

Wij hebben een Facebook-pagina: vzw Adoptie Sri Lanka of via deze link: https://www.facebook.com/Vzw-Adoptie-Sri-Lanka-104756935093276   Aangezien je geen seintje kan krijgen als onze website bijgewerkt is, hebben we nu ook een pagina op Facebook. Klik “Vind ik leuk” aan en voortaan zal je via Facebook een bericht krijgen als er iets nieuws op de website verschijnt.

Op onze website: Bij “Nieuwsbrief” vind je een verslag over het 25-jarig bestaan van het meisjestehuis Sinha Sal Sevana.

Op onze website: Bij “Weetjes” vind je de rubriek “Verslagen en getuigenissen”. Daar vind je een filmpje terug van John (Afgevaardigd bestuurder van onze vzw) en zijn echtgenote Line tijdens hun bezoeken aan de projecten. Een uitgebreid verslag over hun bezoek aan hun privéprojecten  en aan die van onze vereniging vindt men in Ayubowan 2015.  Het eerste project,  de oprichting van het meisjestehuis Sal Sevana, is te bekijken via deze rechtstreekse link: https://www.youtube.com/watch?v=h7matgc5VIQ

 

 TROOPER je met ons mee om op die manier Adoptie Sri Lanka gratis te steunen? Klik op deze link: https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/adoptiesrilanka.      Meer uitleg hierover vind je ook onder de rubriek “Hoe steunen”.

 

BELANGRIJKE MEDEDELING!

Voor giften vanaf 40 euro geniet u van een belastingvermindering van 45 %.

Linda Stabel, voorzitter.

PS: De fiscale attesten voor de in 2022 gedane stortingen  worden ten laatste in de loop van april 2023 bezorgd.

TIP: Tekst te klein? Toets dan de combinatie “Ctrl & +”! (Ctrl & – om weer te verkleinen).

laatste bijwerking: 5/12/2022

Via deze link kan je een kijkje nemen op www.donorinfo.be: