Trooper: online bestellen ten voordele van Adoptie Sri Lanka

Koop je wel eens iets online? Wil je de VZW Adoptie Sri Lanka graag steunen? Combineer dan beide en “trooper” met ons mee! Trooper maakte voor ons een pagina waar je kan doorklikken naar meer dan 100 webshops. Je kan deze vinden op https://trooper.be/Adoptiesrilanka
De prijzen zijn dezelfde als zou je niet van onze pagina starten, dus jij betaalt geen euro extra.
Klik je door via deze pagina en koop je iets? Dan krijgt de VZW gemiddeld 5% van jouw aankoopbedrag.
Deelnemende webshops zijn Zooplus.nl, Zalando, Dreamland, Collishop, Coolblue, Torfs, JBC, Belvilla, Cheaptickets.nl, Booking, Centerparcs en zoveel anderen! Geloof je het niet? Probeer het uit! En deel dit alstublieft met je familie, vrienden of iedereen die ons wil steunen!
Omdat men bij online aankopen niet zou vergeten om via Trooper te bestellen, kan je een geheugensteuntje op je pc installeren, nl de Trooperbot.
Je moet eerst “Trooperbot” installeren, dat betekent, zodra je op één van de websites bestelt die meewerken met Trooper dat je een signaal krijgt… een BLIEP zoals zij het noemen.
Ga naar Trooperbot (intikken op google) en dan naast Downloaden klik je op het logo van Google Chrome.
Je zal dan je vereniging waarvoor je kiest moeten ingeven. Gewoon dus Adoptie Sri Lanka.
Duurt 2 minuutjes.
Als je dan nadien iets wil kopen of een hotel wil boeken, komt er dan ineens vanboven een balk tevoorschijn waarop er opkomt: BLIEP BLIEP TROOPERSHOP GEVONDEN. Dan moet je rechts nog klikken op de naam van Adoptie Sri Lanka en dan komt er helemaal links vanzelf op: ‘T IS IN ORDE.
Het kan ook zijn dat er gewoon links bovenaan een klein balkje op komt NOG NIET ACTIEF. Als je daar dan op klikt, krijg je te zien wat ik hierboven schreef. Dit lukt alleen op pc en laptop.
Succes en hopelijk kunnen we op die manier veel centjes sparen voor Sri Lanka.